donderdag 24 oktober 2013

Afsluiten

Zo, morgen zitten we alweer terug op de bus richting Sint-Niklaas. Na vijf mooie, leuke, leerrijke, sportieve, actieve, ... daagjes in Brugge is de tijd er gekomen. We namen jullie kinderen onder onze vleugels. Dat deden we met heel veel plezier, ook wij genoten met volle teugen. Iedereen heeft zich op zijn eigen manier kunnen uiten in zijn eigen talenten.

Kleine mededeling. Steeds werden we verwend met heerlijke en  uitgebreide maaltijden. Dat was te merken aan de porties die de kinderen meenamen op hun bord. Vandaag is er ook een record gesneuveld waardoor er even paniek ontstond onder het keukenpersoneel. Tijdens het avondeten waren er voor de 58 kinderen en 6 begeleiders 360 sandwiches en x aantal broden voorzien. Nog voordat de leerkrachten een tweede maal aanschoven aan het buffet bleek het echter al volledig leeggeroofd door de kinderen! Als resultaat konden de  uitgemergelde leerkrachten op hun kin kloppen.

Vijf dagen intensief bezig zijn, heeft dus ook zijn effect op ons. Zie hieronder voor het resultaat.





12 opmerkingen:

  1. Juf Tina, Juf Sophie, juf Sonja, meester Jeroen en monitoren SUPERBEDANKT voor deze onvergetelijke 5-daagse!
    Geniet van jullie vakantie!

    Catherine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg bedankt voor de goede zorgen, de fantastische tijd die jullie aan onze kids bezorgden en de blog, waardoor we van thuis konden meegenieten met jullie 'reis'. Thanks !!
    Veilige terugrit en tot straks !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg hoofs was het niet van ons gepeupel om al het eten mee te graaien voor de weledelgeborenen zich gevoed hadden.
    Dus ofwel de kok martelen of het voetvolk enkele lijfstraffen toekennen...een kleine vierendeling houdt ze vast wel even in toom.
    Bedankt voor de blog elke dag en vooral voor de 120 uren inzet rond de klok.
    Dit verdient vast een 'extra' week vakantie!
    Vriendelijke groet, Karin, Pelles mama

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook vanuit deze hoek dank voor de overduidelijk meer dan gemiddelde inzet ! Prachtige uitwerking van een prachtige omkadering !
    Ik zou zeggen, met al deze complimenten (er komen er hier vast nog enorm veel bij) opslag vragen aan de Nelson ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend ! Geniet van een welverdiend weekje rust volgende week,
    We kijken uit naar de thuiskomst en de vast kleurrijke en levendige verhalen over de vijfdaagse !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een welgemeende dank je wel aan: meester Jeroen, juf Sonja, juf Sofie, juf Tina en de extra begeleiders!!!! Vanop het thuisfront genoten we de voorbije dagen van het wel en wee daar in het mooie Brugge. Met het besef dat hier veel voorbereiding aan is vooraf gegaan! Jullie zorgden voor een "onvergetelijk samen-zijn" wat de kids vast voor heel hun leven meedragen! Bedankt, nog veel plezier bij het opruimen en een fijne rit terug naar huis! Tot straks, Carmen, Paul en Seppe

    BeantwoordenVerwijderen
  7. fantastisch toch,deze belevenissen zitten voor altijd in hun geheugen gegrift.allen dank u wel voor deze kei,toffe week die jullie aan onze kinderen hebt gegeven, dank u wel juffen, sportleraars,kok,...wees voorzichtig op de terugrit en vergeet niets of niemand ;) tot vanavond jelle !! lucinda ,kurt, glenn,jonas

    BeantwoordenVerwijderen
  8. SUPER!!! Schitterend dat we via de blog konden meegenieten met al jullie bezoekjes en activiteiten die jullie daar hebben gedaan. Groetjes Saskia (mama van Amy 5A)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterende blog, super bedankt aan alle juffen, meester, organisatoren, kok,... om de kinderen zo'n toffe momenten te laten beleven ! Aan allen een goeie en deugddoende vakantie gewenst ! Megadikke kus aan Elise X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beste juffen en meester,
    Bedankt voor de goede opvang van onze kinderen !!!
    Wij kijken er enorm naar uit om ze terug te zien en om hen weer de stilte in huis te doen opvullen.
    Bij deze verdienen jullie een zeer welverdiende vakantie !!!
    Geniet er maar van !
    Groetjes
    Connie (mama van Wout)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schitterend !
    Geniet van jullie welverdiende vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen